fbpx

За Нас

Работиме напорно за да ви обезбедиме најквалитетна работна и медицинска облека

Во срцето на нашиот бизнис е откривањето и доставувањето на она што навистина им е потребно на нашите корисници. Постојано се прашуваме: има ли подобар или попаметен пристап?

Секојдневно се трудиме да ги поместиме границите и постојано се обидуваме да го редефинираме концептот на модерна работна облека.

Нудиме иновативна, техничка работна облека, со бескомпромисна безбедност и удобност за професионалните занаетчии, кои сакаат најиздржливи решенија. Откријте ги нашите работни панталони и работни јакни за мажи и  жени со широк избор на големини и модели.

Во нашата понуда можете да најдете работна облека изработена од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN (Italy), KETTELHACK (Germany) , LAUFFENMUHLE (Germany) и многу други.

Shopping Cart