fbpx
Премиум квалитет

Сертифицирани материјали

Достава до вашиот дом

низ цела држава

Безбедно плаќање

Плаќање при испорака

Нудиме иновативна, техничка работна облека, со бескомпромисна безбедност и удобност за професионалните занаетчии, кои сакаат најиздржливи решенија

Секојдневно се трудиме да ги поместиме границите и постојано се обидуваме да го редефинираме концептот на модерна работна облека

Категории на производи

Работна Облека

Работна облека за луѓе кои се поистоветуваат со својата работа и кои даваат се од себе секој ден

Медицинска Облека

Сертифицирана медицинска облека изработена од германски материјали

Outlet

Овде можете да ги најдете најновите зделки и попусти 

Во нашата понуда можете да најдете работна облека изработена од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN (Italy), KETTELHACK (Germany) , LAUFFENMUHLE (Germany) и многу други.

Бидете секогаш во тек и дознајте ги први сите акции

* indicates required
Shopping Cart